октомври 26 2015

За пореден път успяха да ни изиграят…

            Предполагам  че вече сте се насладили на удара, който отнесе Волен Сидеров. Може би и сте се възмутили от неговото поведение и тази вечер ще дойдете на протест пред Народното събрание. Това е добре. А нека сега поразсъждаваме малко, за да разберем какво точно се случи по време на изборния ден вчера. Защото Волен Сидеров е най-макият проблем.

  • Централната избирателна комисия абсолютно съзнателно и целенасочено саботира референдума, инструктирайки своите представители да не дават предварително бюлетина за него. С това си абсурдно действие тя успя значително на намали избирателната активност в допитването. Да, ще кажете, че така или иначе нямаше да бъде достигнат необходимият праг за валидност на референдума – това е така. Но, ако не беше силното обществено недоволство, имаше вероятност дори електронното гласуване да не влезе за задължително обсъждане и гласуване в Народното събрание.
  • Абсолютно  неадекватни изказвания на лидерите на политическите партии, на които няма смисъл да се спирам подробно в момента.
  • Стигаме и до Волен Сидеров. Днес главният прокурор г-н Цацамун   поиска за трети път свалянето на имунитета на Болен. За трети път!  Сега предстои да видим какво ще гласуват народните представители.., но ми се струва, че тепърва ще ни занимават все повече с този казус. Болен все още не е задържан, лакеите му са на свобода, а рублите се стичат по банковите му сметки.., с други думи – очаквайте още подвизи на надрусаната диверсионна дружинка.

Резултатът от всичко това е, че ако до вчера вечерта обществения гняв беше насочен изцяло срещу целенасочените опити за саботиране на референдума, то след цирка на Болен тази тема стана второстепенна. Днес вместо да има протест срещу ЦИК и основните политически партии, ще протестираме срещу Волен. Вместо да протестираме срещу Цацамуна, ще настояваме той да си върши работата. Вместо да обърнем внимание на изборните манипулации, ще се правим на следователи и физиономисти, опитвайки да разгадаем кой е предоплагаемият нападател на Болен.

Всъщнoст сценарият, който разиграха, е доста тъп и едно нормално общество не би трябвало да се хване на въдицата. Но нашето по всичко изглежда, че не е такова. За мен няма съмнение, че действията на Волен не са провокирани от психичните му проблеми, а му е платено/казано да ги извърши.

Хора, правят ни на идиоти, а ние в такт подскачаме на фалшивата музика. Хайде малко по-сериозно! 

1048272_394699594027414_4313253815673375053_o
Posted 26.10.2015 by Ангел Златков in category "Дневник", "Политика

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *